Formacions i assessoraments per a Centres Educatius


A Centre Yummy ens encanta poder treballar de la mà de les escoles i en constant coordinació amb els professionals que dia a dia estan en contacte amb els nens. 

Per aquest motiu hem creat un servei personalitzat per escoles on oferim diferents propostes d'assessorament o formació que ens poden apropar i crear punts d'interès mutu que fomenti el bon desenvolupament de cada nen.  


  • Observació directa de nens dintre de l'aula
  • Assessorament professional de casos clínics
Xerrades i Cursos

Són sessions on es tracten temes d’interès que acostumen a ser objecte.

  • Xerrades de sensibilització: Amb una durada aproximada d'entre 30 minuts o 1 hora que ajuden a entendre millor les diferents patologies o dificultats que poden presentar els alumnes de forma primerenca, a més de conèixer el nostre equip i centre.  
  • Cursos de formació: Amb una duració aproximada de 2 hores i es poden adaptar segons les necessitats de cada escola o professional. Aquests cursos són amb un format teòric-pràctic i amb l'objectiu d'ajudar a resoldre els diferents reptes que es pot trobar el professorat dintre de l'aula amb l'aprenentatge d'estratègies que afavoreixen el desenvolupament del nen. 


També oferim xerrades gratuïtes per a pares i mares de l'escola o AMPAS, on parlem sobre diferents temes d'interès. En aquestes, oferim informació per fomentar la prevenció i donem eines per entendre i acompanyar millor les dificultats dels seus fills o company d'aula.Si ets un professional de l'Escola Bressol o d'un Centre Escolar o formes part com a pare/mare i vols que organitzem algun dels nostres cursos en el teu centre, pots contactar amb nosaltres i pensarem junts en una proposta que s'adapti a les vostres necessitats.

Contacte amb nosaltres


 
 
 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram